Edhe pse kjo faqe ka një dizajn të përshtatshëm për pajisje mobile, faqja nuk ofron një aplikacion mobil.

Mirëpo, ju mund të shfletoni, kërkoni, shkarkoni dhe lexoni tekstet nga aplikacionet e telefonit mobil që e perkrahin protokolin e ashtuquajtur OPDS

Adresa OPDS për këtë faqe është: https://bookshelf.theanarchistlibrary.org/opds

Aplikacionet e testuara:

Procedura

Në këtë shembull, ne e përdorim FBreader-in, mirëpo procedura është pak a shumë e njëjtë për të gjitha aplikacionet. E gjitha që duhet ta bëni është ta shtoni https://bookshelf.theanarchistlibrary.org/opds në rrjetin e librarive.

 
FBReader-1

1. Gej menynë e rrjetit të librarisë, ose ekuivalentin.

FBReader-2

2. Ekrani i listimit të rrjetit të bibliotekës.

FBReader-3

3. Gjej menynë për shtuarje të katalogut.

FBReader-4

4. Shto OPDS URL
https://bookshelf.theanarchistlibrary.org/opds

FBReader-5

5. Konfirmo

FBReader-6

6. E përfunduar